Uvjeti korištenja

Dobro došli na web stranice tvrtke FRENOS d.o.o.

Uvjeti korištenja

Korištenje web stranica frenos.hr podložno je niže navedenim uvjetima.

Sadržaj objavljeni na ovoj web stranici ne smije se kopirati radi autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Nije dozvoljeno daljnje kopiranje, reproduciranje ili na neki način distribuiranje bez izričitog pristanka tvrtke FRENOS d.o.o.

FRENOS d.o.o. će uložiti napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci, ali ne može biti odgovoran za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na frenos.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. FRENOS d.o.o. neće biti odgovoran ni za kakve slučajne, indirektne, direktne, posljedične, ili kaznene štete nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja web stranica frenos.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njezinom sadržaju.

FRENOS d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

FRENOS d.o.o. poštuje privatnost posjetitelja na naše online stranice i prikupljat će samo osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa naših korisnika kad nam se isti dobrovoljno dostave. Te ćemo podatke koristiti kako bismo udovoljili pojedinačnim zahtjevima za informacijama te ćemo se oslanjati na te podatke kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika, a radi unapređenja naših proizvoda i usluga. U tom pogledu možemo koristiti te informacije kako bismo kontaktirali korisnike. Nećemo prodavati niti koristiti te podatke, niti ćemo prenositi te podatke trećoj strani bez pristanka korisnika. Svaka promjena u politici privatnosti FRENOS d.o.o.a bit će objavljena na ovoj web stranici.

Pojedine slike koje koje se koriste na stranici frenos.hr preuzete su sa web stranice pixabay.com, uz poštivanje njihovih pravila korištenja.