Privatna zaštita

Privatna zaštita

Videonadzor

Video nadzor vam pomaže ne samo u slučaju stvarnog incidenta, već i preventivno i za razjašnjenje prekršaja. Potencijalne počinitelje odvraća video nadzor, a zločin se sprečava od samog početka. Tijekom kritičnih situacija možete u bilo kojem trenutku pratiti nadzorne slike s vaših kamera i intervenirati ili koordinirati razmještanje sigurnosnih snaga. Nakon što se incident može zasnovati na video zapisu, zločin se brzo rekonstruira i učinkovito razjašnjava.

 

Protuprovala

Svatko ima pravo osjećati se sigurno. Alarmni sustav s detektorom kretanja i sirenom štiti vašu kuću ili stan od provala. Ali što ako ne možete reagirati na vrijeme ili ste sami u opasnosti?

Ovdje interveniramo: U našem sigurnosnom sustavu kombiniramo moderni alarmni sustav. Bez obzira o kojoj se izvanrednoj situaciji radi - o provali, požaru, poplavi,...

Kontrola pristupa

Elektroničkom kontrolom pristupa kontrolira se i nadzire se sav pristup domu. Sve komponente se u bilo kojem trenutku mogu smisleno proširiti i može se stvoriti cjelovit sigurnosni sustav. Alarmni sustavi, video nadzor, pa čak i detektori mogu korisno dopuniti kontrolu pristupa - individualno prilagođenu vašim vlastitim sigurnosnim potrebama i lokalnim uvjetima.

Vatrodojava

Automatski sustavi za dojavu požara gotovo su 24-satna zaštita na licu mjesta: otkrivaju požare, pa čak i nastaju požare dimom ili toplinskim promjenama, pomoću vrhunskih elektroničkih detektora.

Imate pitanja?

U koliko imate kakvih pitanja slobodno nas nazovite ili pošaljite upit.

Kontaktirajte nas

Sustavi tehničke zaštite

sustavi videonadzora

Praćenje i snimanje događaja - oko Vaše kuće ili poslovnog prostora.

kontrola pristupa

Zaštita od neovlaštenog ulaza u stambene i poslovne objekte ili njihove dijelove.

 

sustavi protuprovale

Zaštitite kuću, stambene i poslovne objekte od pokušaja provale ili neovlaštenog pristupa.

sustavi za dojavu požara

Pravrovremena detekcija požara spasit će ljudske živote i imovinu.

 

parkirni sustavi

Sustavi parkiranja - parkirne rampe - barijere za parkirališta.

sustavi za detekciju plina

Kod opasnosti za život i zdravlje ljudi u prostorima gdje bi se mogao pojaviti neki od štetnih plinova.